Nejnovější recenze ze sekce Dalekohledy
poměrně slušný výrobek, odpovídající ceně
- Vybaveni příslušenstvim
splnilo mé očekávání
- Šikovný lehký kvalitní
- malej skládací
nic
Za danou cenu kvalitní dalekohled. Doporučuji.
- Hmotnost
Fomei Night Vision 7x50
Přidáno: 26. srpna 2024
(naposledy upraveno 26. srpna 2024)
Zakoupeno v DALEKOHLEDY-FOMEI.cz
prodejce uvádí, že k dalekohledu je popruh a pouzdro, ale jedná se o tkaničku ne o popruh, kdybych to věděl objednám hned lepší popruh
- jednoduchost,kvalita
Carson JD-025 10x25
Přidáno: 25. srpna 2024
(naposledy upraveno 25. srpna 2024)
Zakoupeno v NoveDalekohledy.cz
Dobré zpracování, dobrý obraz, lehký a skladný, za tu cenu je to hodně dobrá koupě :-)
- Rozlišení senzoru
- CENA!
- Velikost
- Mikro USB konektor
produkt splnil očekávání
Kandar monokulární 16x52
Michal Sedláček
Přidáno: 23. srpna 2024
(naposledy upraveno 23. srpna 2024)
Zakoupeno v goodgoods.cz
- Za tu cenu super
- Možnost zaostření ve 2 bodech
- Pouzdro
- Poutko
- Příslušenství na mobil
- Stativ
Za ty peníze super, zkoušel jsem, na výlety, závody, zoo atd. Když někde rozbijete, nebo ztrácíte, nebudete kvůli částce plakat :-)
Pro obyčejnou potřebu ideální.
- Za nízkou cenu opravdu kvalitní optika bez zkreslení obrazu nebo barev
- Bytelná a pogumovaná konstrukce (byť plastová), dobře se drží i díky vybráním na palce
- Dobré přiblížení i světelnost
- Jako u předchozích recenzentů řady Aculon-ne zrovna dobře držící očnice. Při jejich uchycení se dá postupovat podle návodu, sám jsem to vyřešil tak, že krytka očnic je provlečena na obou stranách řemínky popruhu dalekohledu a krytky objektivu putují do malé kapsičky
Japonské firmy dokazují, že základní řada rozhodně neznamená nekvalitní. Za nízkou cenu jsem si koupil dobrý přístroj na občasné tahání na pozorování krajiny na vandru a kolem domu poletujícího ptactva, letadel, měsíce a obzoru. Samozřejmě nečekejte zázraky-pokud chcete "mercedes", tak si musíte za něj také zaplatit. Ovšem na výše popsané pozorování plně vyhovuje a jsem s ním spokojený. Navíc mám slabost pro klasickou porro konstrukci a klasický nebo klasičtější design dalekohledů, takže i proto jsem si tento typ vybral.
Auriol 10x50
Přidáno: 20. srpna 2024
(naposledy upraveno 10. září 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Brzké dodání zboží
Funguje dle očekávání nicméně velmi mne zklamalo "pojetí návodu k použití". Velmi stručným návodem je pouze opravdu malý kousek papíru s pár řádky ovšem s mikropísmem cca 0,5mm "velikým". Samozřejmě návod si lze údajně stáhnout s využitím QR kódu nicméně takto si návod v češtině opravdu nepředstavuji. Takže nezbylo než hledat na internetu a tam již vícejazyčný a obsažný návod skutečně k mání je. Je to zbytečná komplikace, ze které radost rozhodně nemám. Dosti pochybný a nemravný způsob jak ušetřit pár haléřů za tištěný papír a pár kapek inkoustu....... ( zrak mám v pořádku, brýle nepotřebuji )
- Supr dalekohled s měřením vzdálenosti.
Pěkně se kouká tak akorát na cesty,spokojenost
- velikost vs. přiblížení, kvalita obrazu
mám již stejný dalekohled 10x40 a tenhle jsem pořídil kvůli velikosti na výlety a cestování. Je skvělý , má pěkný ostrý obraz, tělo je z kvalitního materiálu a dobře s drží, proto jsem bral ten samý.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »