Nejnovější recenze ze sekce Dalekohledy
Jsme spokojeni. Dobrá světelnost.
- Kvalitu produktu ukáže až čas. Když vydrží to co můj starý dalekohled carl zeiss 10 * 50 budu velmi spokojen.
- moje představa je trochu jiná
- Vysoká kvalita optiky
- Velké zorné pole
- Voděodolný
- Praktické krytky
- Nízká hmotnost
S dalekohledem jsem velmi spokojený, Meopta je zárukou kvality, i u dalekohledu nižší cenové třídy je vidět, že jde o velmi kvalitní výrobek.
- Lenses quality
- Jednoduchost sestavení a používání.
Malý lehký s perfektní optikou
Je to dárek
funguje
Bresser Solarix 76/350 AZ
Přidáno: 8. prosince 2023
(naposledy upraveno 8. prosince 2023)
Zakoupeno v NEJCENY.cz
- Bohužel použité zboží s poškozeným vnitřním obalem a poškozenou ochrannou nálepkou
- Na nic
Stojí za nic nedoporučuji
je to dárek pro vnuka,snad se bude líbit
Este som produkt plne neodskusal
- váha
- kvalita obrazu
- vysunovací zastínění okuláru jdou příliž snadno následkem čehož nezůstávají, jak by je člověk chtěl
Kvalita obrazu je fakt dobrá a to i světelnost. Mám starší (20let) binokulár 12x50 a obraz mi v něm přijde horší (tmavší + méně zřetelný) než u této 8x25.
Na můj vkus mohl být delší popruh na krk. Při nošení na krku vše ok, ale "přez rameno" je již krátký.
Pro použití s brýlemi asi ok, ale bez brýlí, kdy by člověk využil zvýšení zastínění okuláru, tato nedrží a zašroubovávají se. Zpočátku mě to dost vadilo, nicméně asi se dá se zvyknout i na méně komfortní používání bez tohoto výdobytku...
- kvalitní zpracování
- poměr cena výkon
Dárek pro vnuka k vánocům, kvalita se teprve ukáže.
Bresser National Geographic 60/700 AZ
Přidáno: 4. prosince 2023
(naposledy upraveno 4. prosince 2023)
Zakoupeno v NoveDalekohledy.cz
Ohodnotím až po Vánocích, jedná se o dárek.
Doba po kterou mám produkt je krátká, ale myslel jsem že obraz bude lepší a celkově ostřejší!