Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Celestron SkyMaster 15x70

Celestron SkyMaster 15x70

Přidat recenzi

Hvězdářský dalekohled - Dálkoměr - Celestron - hvězdářské - 15 x - 70 mm - 1361 g - Měření vzdáleností

Série dalekohledů s velkou světelností a přiblížením. Cenově přijatelná třída, která svým výkonem a konstrukcí předurčuje tento dalekohled pro pozorování v horších světelných... více »

Kde koupit

Pepa

Přidáno: 14. dubna 2012

Zakoupeno v NEJCENY.cz

Doporučuje produkt
  • Na pozorování letadel velmi dobrý,dobře se drží i když je trochu těžký.Je na hranici udržitelnosti držení v ruce.Mohu doporučit.
  • Řemínek je uzký a řeže do krku.

Dobrá značka a především dobra cena.Na pozorování letadel a přírody ideální.Dalekohled mohu vřele doporučit.

• Ano
Ověřený zákazník NEJCENY.cz

Josef Pavlas

Přidáno: 27. února 2012

Zakoupeno v NEJCENY.cz

Doporučuje produkt
  • Velká světelnost,dá se ještě udržet v ruce bez stativu,výborný
  • pro astronomická pozorování
  • slabý popruh

Tento triedr vřele doporučuji

• Ano
Ota

Ota

Přidáno: 17. července 2011

• Čistý obraz skvělé držení příjemný dotek solidního pogumování a to vše umocňuje jeho mohutnost obřích čoček a váha svědčí o tom že se nejedná o plastovou hračku ale že mu právem náleží označení slovo Dalekohled.A je naplněn sklem.
  • Ten pásek na zavěšení to je k ničemu uřízne vám to hlavu takže hledat na trhu a třeba i s jiným nápisem než je Celestron koupíte si třeba PANASONIC.

Hledal jsem na trhu kvalitní dalekohled který by měl ty vlastnosti které mne vyhovují a to jest pozorování ptactva letadel a hvězd všechny tyto podmínky mne splňuje na výbornou a 15tnáci násobné přiblížení je na hranici údržnosti nekmitajícího a krásného přiblížení s dost dobrým obrazem v ručním držení. Komu se třese ruka doporučuji stativ či volbu lehčí varianty z menším přiblížení jinak bych rád zde podotkl že do Celestron sky master 15X70 se nemusíte obávat a mužete do toho jít.

• Ano (6)
borek.b

nováček

borek.b

Přidáno: 25. května 2011

(Upraveno 6. června 2011)

• Super zaostření
  • velice kvalitní
  • širokoúhlé použití
  • Pro pozorování čehokoliv je vynikající
  • nic

Jsem velice spokojený!!! Kvalita mě překvapila! Před koupí jsem váhal jestli bude dobrý a překvapilo mě jak je senzační!!!
Váha je trožku větší ale to nemění jeho kvalitu, takže všem doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o)))

• Ano (7)
Ověřený zákazník HyperElektro.cz

Daniel

Přidáno: 22. března 2011

Zakoupeno v HyperElektro.cz

• Pro běžné i profi pozorování velmi borý, skvělý obraz. Pro montáž na stativ je seiově dodán úchyt.

Velmi dobrý, jen váha je poněkud větší, ale u takového dal. je to samozřejmé. Výborně se ale odmění při pozorování.

• Ano (12)

Zobrazuji 1 - 6 ze 6 recenzí